Raakasuklaakakku

Raakasuklaakakku

Pohja:

3 dl saksanpähkinöitä
2 dl tuoreita taateleita
0,5 tl laadukasta suolaa

Täyte:

3 dl cashewpähkinöitä liotettuna
1 dl sulaa kaakaovoita
1,5 dl lämmintä vettä
1 dl kookossokeria
1 dl raakakaakaojauhetta

 (Saksanpähkinöitä koristeluun)

Liota cashewpähkinöitä vähintään pari tuntia ennen leipomista.

Laita leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle.

Rouhi saksanpähkinät ja taatelit monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella taikinaksi. Painele taikina vuoan pohjalle.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa. Sekoita liotetut cashewpähkinät, sula kaakaovoi ja loput täytteen aineet tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Kaada täyte pohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Jäähdytä kakkua pakastimessa noin 20 minuuttia. Koristele halutessasi saksanpähkinöillä.

Halusin raakasuklaasynttärikakun, johon löytyi simppeli ohje Chocochili -blogista (alunperin Raakaleipurin parhaat kakut -kirjasta). Helppoa, nopeaa ja sairaan hyvää!

Mainokset